Wordpress

Je wilt graag een website laten bouwen en de inhoud van je website aan kunnen passen zonder technische kennis? DianaDesignStudio ontwerpt en bouwt jouw website in WordPress als CMS zodat je zelf de website eenvoudig kunt beheren.

WordPress is wereldwijd bekend

WordPress is het meeste gebruikte CMS platform ter wereld, meer dan 73 miljoen websites draaien op WordPress.

Eenvoudig te gebruiken

In WordPress is het erg eenvoudig om teksten of afbeeldingen aan te passen, als je met een tekstverwerker zoals Microsoft Word overweg kunt dan kun je ook je teksten en afbeeldingen van de website aanpassen. Wordpress werkt via een persoonlijke login waardoor je website altijd en overal aan te passen is.

Heel veel uitbreidingsmogelijkheden

Je kunt je WordPress website eenvoudig uitbreiden met extra functionaliteiten. De uitbreidingen in WordPress worden plugins genoemd, en er zijn duizenden plugins voor WordPress beschikbaar.

Geschikt voor ieder apparaat

WordPress websites zijn responsive, dat betekent dat de website goed leesbaar is op PC, telefoons, tablets en andere apparaten.

WordPress en Google zijn vrienden

Websites die gemaakt zijn met WordPress worden goed geïndexeerd door Google. Dit komt omdat de code van WordPress goed geschreven is waardoor Google deze makkelijk kan crawlen (doorzoeken).

Ontzettend flexibel

De websites die DianaDesignStudio maakt in WordPress zijn ongelooflijk flexibel en bijna alles is aan te passen naar de wensen en eisen van de klant. Tevens is het ontwerp makkelijk aan te passen naar een ander ontwerp zonder dat je niet hele nieuwe website nodig bent of al je content kwijt bent. Daarnaast wordt WordPress regelmatig geupdate zodat je website goed onderhouden wordt. Heb je een website nodig met 5 of met 1000 pagina’s dan is dit geen probleem voor WordPress.

Paard & DesignZit jij in de hippische sector en wil je een website die bij je past?

Offerte aanvragen Wordpress website

    Ik heb gelezen en begrepen wat er met mijn persoonsgegevens wordt gedaan.