Werkwijze Webdesign

Als je een website wilt laten maken, doorloop ik samen met jou een aantal stappen. Op deze manier ben je persoonlijk betrokken bij de realisatie van de website en dit is voor beide kanten een prettige werkwijze.

Kennismaking

Tijdens de eerste fase van het webdesign bespreken we de wensen en mogelijkheden. Dit kan telefonisch, per e-mail of in een persoonlijk gesprek. Je geeft aan wat je wilt met je website en welke functionaliteiten deze zou moeten hebben en waar nodig geef ik advies om samen tot een goed plan te komen. Denk hierbij aan het aantal pagina's, Facebookfeed, Agenda, Fotoboek etc. Wat goed is om na te denken over websites die jou aanspreken (of juist niet) om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van het webdesign dat je voor ogen hebt.

Offerte

Naar aanleiding van ons eerste gesprek ontvang je een offerte. Hierin staan de wensen zoals bij stap 1 besproken en de uiteindelijke prijs op basis van al je wensen. Zo weet je duidelijk van te voren waar je aan toe bent. Mocht je tijdens de ontwikkeling van de website je wensen bijstellen dan hoor je van te voren of dit consequenties heeft voor de prijs. Zo voorkomen we verrassingen achteraf.

Content

Nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte, stuur je de benodigde informatie om tot een eerste ontwerp te komen. Denk daarbij aan logo, eventuele foto’s en teksten als deze al voor handen zijn. Natuurlijk kan ik je hier ook bij helpen en adviseren.

Ontwerp

Op basis van de inventarisatie worden de wensen omgezet in een ontwerp. Het ontwerp wordt samen met jou besproken en waar nodig aangepast zodat het helemaal aan de wensen voldoet.

Bouw website

Als het ontwerp is goedgekeurd ga ik aan de slag met de bouw van de website. In een testomgeving wordt de website opgebouwd en kun je door middel van een link naar deze omgeving je ontwerp persoonlijk volgen.

Testen website

Als het bouwen van je site klaar is ontvang je van mij een link naar de testomgeving. Hier staat de werkende website en heb je de gelegenheid deze uitgebreid te bekijken.

Oplevering website

Na de testfase wordt de website opgeleverd, hij wordt verhuist van de testomgeving naar de definitieve plek. Domeinnaam, webhosting en een eventuele verhuizing van je hosting wordt geregeld.

Uitleg

Als de site helemaal klaar is volgt een uitleg om de website te beheren. Zo wordt het systeem eigen en kun je zelf op een eenvoudige wijze de website aanpassen.

Website laten maken

Offerte aanvragen

    Ik heb gelezen en begrepen wat er met mijn persoonsgegevens wordt gedaan.