Wie ben ik?

Mijn naam is Diana Jongsma -van der Wal, geboren op 29 augustus 1983 in Heerenveen. Samen met mijn man woon ik op een melkveehouderijbedrijf op de grens van Jubbega en Hoornsterzwaag. Na mijn HBO Studie Bedrijfskunde heb ik jaren op een mediabureau gewerkt. Een uitgever van Hippische vakbladen. Hier is de liefde voor Grafische vormgeving en Design ontstaan.

Mijn grootste passie zijn mijn paarden, sinds 2007 is dit niet alleen mijn hobby maar naast het designen voor 50% mijn beroep. De paarden stonden tot voor kort bij mijn ouders in Nieuwehorne maar zomer 2017 heb ik mijn eigen stal gevestigd op de boerderij. Hierdoor kan ik Paarden & Design nog beter kan combineren.

De combinatie van Paarden & Design is voor mij ideaal: het fysieke buitenleven gecombineerd met heerlijke rust achter de PC . In het designen kan ik echt mijn creatieve energie kwijt. Uit het fysieke buitenleven haal ik mijn inspiratie.

Ik geniet er enorm van als ik klanten na onze eerste kennismaking verras met een ontwerp wat precies is wat ze in gedachten hebben...

Meer informatie aanvragen