Starterspakket

Met het Starterspakket van DianaDesignStudio kun jij je als (startende) ondernemer uitstekend profileren. Wil jij een goede indruk achterlaten bij potentiële klanten? Met dit pakket kun je als ondernemer alle huisstijlzaken regelen om direct aan de slag te gaan. Heb je een beperkt budget en wil je toch professionaliteit uitstralen?

Dat kan!

Ga met me mee op ontdekkingsreis door de wereld van design, communicatie en techniek. Samen geven we concreet vorm aan jouw ideeën en creëren we een huisstijl die bij jou en je bedrijf past. Laat zien waar jouw bedrijf voor staat, jouw stijl weerspiegelt immers je talent!

Al voor € 750,- euro excl. btw (startersaanbieding) heb je een compleet ontwerppakket met LOGO, WORDPRESS SINGLE PAGE WEBSITE, HOSTINGPAKKET, FACEBOOKBEDRIJFSPAGINA, VISITEKAARTES!

Verken je mogelijkheden, gun jezelf en je klanten een goed begin. Start met een kennismakingsgesprek boordevol advies en enthousiasme.

Afspraak maken

Logo + Website + Hostingpakket + Facebookbedrijfspagina + Visitekaartje

Waar bestaat een starterspakket uit?

  • Professioneel Logo ontwerp voor zowel on als offline gebruik
  • Wordpress Single page Website (100% responsive en eenvoudig zelf te beheren)
  • Hostingpakket (inclusief EMAIL, SSL, AVG en Domeinnaam)
  • Facebookbedrijfspagina in dezelfde stijl
  • 500 Visitekaartjes geheel in dezelfde stijl als uw logo en website

COMPLEET VOOR € 750,- excl btw

Ik wil vrijblijvend een afspraak maken om te brainstormen

Professioneel logo

Logo ontwerpen van DianaDesignStudio zijn persoonlijk en passend. Op deze manier krijgt jouw bedrijf de gewenste uitstraling: voor je klanten herkenbaar, vertrouwd, professioneel en onderscheidend.

Door middel van een persoonlijk gesprek maak ik kennis met jou en je bedrijf zodat ik een logo kan ontwerpen wat je past.

Binnen twee weken ontvang je een ontwerp met drie opzetjes waaruit je kunt kiezen. Het gekozen ontwerp dient vervolgens als basis voor de gehele huisstijl.

Single Page Website

In de praktijk merken we dat veel startende ondernemers wél graag online vindbaar willen zijn, maar dat er vaak geen tijd is om een volledige en traditionele website in te richten en bij te houden. Een professionele single-page website als online visitekaartje is in dat geval een ideaal alternatief.

Een single-page website biedt de ruimte voor een mooie en opvallende header of slideshow met uw nieuwe logo bovenin. Daaronder is ruimte voor een krachtig bedrijfsprofiel, enkele diensten,  de bedrijfsgegevens, social media knoppen en eventueel contactformulier. 

Hostingpakket

DianaDesignStudio werkt samen met een vaste en betrouwbare Hostingpartner Omni Networks. Je weet wat je aan elkaar hebt, kunt elkaar vertrouwen en krijgt daarbij de service die bij een hosting hoort.

Alle websites die ik realiseer worden vast gehost bij Hostingpatner Omni Networks, op deze wijze kan ik mijn klanten een betrouwbare en betaalbare hosting bieden en heb je er zelf geen omkijken naar. Dit scheelt een hele hoop stress, irritatie en tijd bij alle partijen. De webhosting is inclusief, SSL Certificaat, Domeinnaam, AVG en Email

Facebook Bedrijfspagina

Wij maken aan de hand van je logo en website een Facebook-bedrijfspagina voor je aan. We zullen je logo in het juist formaat als profielfoto plaatsen en er wordt een passende afbeelding gemaakt voor je achtergrond.

Alles geheel passend en in dezelfde stijl als je logo, website en visitekaartjes zodat jij herkenbaar bent voor je klanten. 

Deze facebookpagina zullen we uiteraard koppelen aan de socialmedia knoppen op je website

Visitekaartjes

Je visitekaartje wordt ontworpen geheel in stijl van je logo en website.

Standaard formaat: 85 x 55 mm Liggend of staand, enkelzijdig of dubbelzijdig.

Special effects met lak, goud, zilver of andere papiersoorten/materialen behoren tot de mogelijkheden.

Ik help je graag op weg

Een passende huisstijl is belangrijk om de juiste snaar bij je doelgroep te raken. Samenwerking, laagdrempeligheid, betaalbaarheid en functionaliteit staan bij DianaDesignStudio hoog in het vaandel

Wat kan DianaDesignStudio voor jou doen?

  • Ben jij een (startende) ondernemer?
  • Wil jij een logo en website met de uitstraling die bij je bedrijf past?
  • Beschik je over een beperkt budget en wil je toch professionaliteit uitstralen?

DianaDesignStudio maakt professionele logo's, websites, en visitekaartjes voor ondernemers.

Naast het ontwerp van je website leer ik je ook hoe je op eenvoudige wijze je website zelf kunt onderhouden en bijwerken!

In de loop van de tijd ervaar ik dat ik zoveel meer ben dan alleen een grafisch ontwerper. Mensen die bij me komen krijgen tips over alles wat te maken heeft met een bedrijf starten: uitstraling, doelstellingen, keuzes maken, profileren, social media, etc

Soms ben je toch onzeker over wat goed is voor je bedrijf en voelt de drempel om een afspraak te maken hoog, maar na een kosteloze  brainstormsessie ben je gegarandeerd enthousiast, geïnspireerd en vastberaden! Dat is toch het leukste wat er is?

Afspraak maken

Meer informatie?

    Ik heb gelezen en begrepen wat er met mijn persoonsgegevens wordt gedaan.