Een website moet bij je bedrijf passen!

Tegenwoordig hoor ik steeds vaker dat het design van je website niet belangrijk zou zijn? Volgens mij slaan we hier volledig de plank mis! Natuurlijk moet je website technisch kloppen dat wil zeggen: Gebruiksvriendelijk, Responsive, AVG Proof en vindbaar op Google maar dat maakt jouw website nog niet uniek!

Je wilt toch ook een mooie website? Een website die mensen aanspreekt en het juiste gevoel geeft! Over smaak valt niet te twisten en daarom is het vooral belangrijk dat je website uitstraalt wat jij als persoon of bedrijf wilt uitstralen: wil jij een persoonlijk design of juist strak en zakelijk. Alles is mogelijk maar denk na over wat bij jezelf en je doelgroep past!

Om deze reden begin ik altijd met een persoonlijk gesprek. Ik wil weten wie degene achter de website of het bedrijf is om op deze manier een ontwerp te maken wat bij jouw past, wat uitstraalt wat jij uit wilt stralen als bedrijf en een website die jouw doelgroep aanspreekt.

Mijn klanten zeggen vaak na het eerste ontwerp: “dit is precies wat ik in gedachten had” Dit vind ik het mooiste compliment wat je als designer kunt krijgen. Dit maakt mij blij, de klant blij en de bezoeker blij!

Wil jij ook een website die bij je past?

Ik praat graag met je verder over hoe jouw website er uit moet komen te zien en adviseer je graag vrijblijvend over de do’s en do’nts!

Vind jij het moeilijk om een juiste stijl te kiezen? Ik help je graag!