webdesign friesland wordpress

Wil jij ook een unieke WordPress website!

De voordelen van een WordPress website

Veel bedrijven kiezen voor een WordPress website en dat is eigenlijk vrij logisch. WordPress is enorm aan populariteit gegroeid de afgelopen jaren. Maar wat zijn nu precies de voordelen van het hebben van een WordPress website. Een rijtje van 10 voordelen:

  1. Binnen WordPress heb je oneindig veel mogelijkheden qua design, plugins en thema’s
  2. Een ander voordeel is dat WordPress heel gemakkelijk is te gebruiken. Ook voor de digibeten onder ons is het gebruik van WordPress goed te doen.
  3. Je hebt direct toegang tot de content, waardoor je niet eerst je webbouwer hoeft te contacteren om aanpassingen te doen. Je hebt alles zelf in de hand.
  4. WordPress is SEO-vriendelijk. Zolang je kwalitatieve content met de juiste zoekwoorden schrijft en een goede linkstructuur hanteert heeft je website de potentie om heel hoog te scoren in Google.
  5. Gemakkelijke integratie met je social media kanalen. Het inzetten van Social media zorgt voor meer bekendheid van je bedrijf en een integratie van beiden kan voor veel meer bezoekers zorgen.
  6. WordPress heeft de mogelijkheid om content in de vorm van pagina’s of nieuwsberichten in te plannen. Zo hoef je niet alles in één keer te plaatsen maar kan je je content verspreiden.
  7. Een wordpress website laten maken is betaalbaar en je kunt jaren vooruit met je website.
  8. WordPress is mobiel vriendelijk. (Responsive) Je website wordt zo op elk apparaat goed getoond.
  9. Je kan je website vanuit elke computer aanpassen. WordPress is namelijk browser-based. Dit houdt in dat je vanuit elke computer kan inloggen via de browser.
  10. Je hoeft geen html code te kennen om zaken op je website aan te passen. WordPress heeft een geïntegreerde module die lijkt op Word om zaken als lettertype aan te passen.

webdesign friesland