Single page website: Ideaal voor starters en ZZP’ers

Heb jij een website nodig? 

Zonder website is het bijna onmogelijk om met andere bedrijven te concurreren en daarnaast zoeken mensen tegenwoordig bijna alles eerst online dus ook jou! Als jij iets zoekt Google je toch ook?

Als je via Google een bedrijf niet kunt vinden of je komt op een website die niet werkt wat denk jij dan? Waarschijnlijk ga je niet verder met dit bedrijf en ga je op zoek naar iemand anders!

Laat dit de potentiële klant die op zoek is naar jou niet gebeuren want de kans is groot dat je deze klant kwijtraakt 🙁

Een website vereist een investering: maar als (startende) ondernemer / zelfstandige heb je al zoveel investeringen…
Voor jou kan een One page of Single page website dé oplossing zijn.

Een professionele website die weinig kosten en moeite met zich mee brengt, maar die wél het gewenste succes oplevert en jou online vindbaar maakt! Zie het als jou online visitekaartje…

Wat moet er op een website?

1. We beginnen met een persoonlijk gesprek over jou wensen en mijn mogelijkheden: wat je doel is met de website, wat je wilt uitstralen, en hoe kunnen we dat het beste naar voren laten komen

2. Je levert alle materialen aan die je hebt: teksten, afbeeldingen, social media links die op je website moeten komen.

3. Zodra alles duidelijk is en we een plan hebben gemaakt begin ik met het ontwerp van je website. Deze ontvang jij in een persoonlijke link waar je feedback op kunt geven. Aan de hand van de feedback wordt jou site gerealiseerd.

4. Met je eigen login kun je vervolgens zelf je website bijhouden, updaten, of zelfs gaan bloggen.

 

Mocht je later besluiten de onepage website uit te willen breiden met meerdere pagina’s dan is dat eenvoudig te realiseren.

OFFERTE AANVRAGEN